Гарбуз Арабатський, 10 гр
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз із магазину (безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
- Оплата готівкою (При самовивозі товару з магазину)
Гарбуз Арабатський - популярний мускатний, середньопізній (120-125 днів) сорт. Рослина компактна, довгостебельна, невибаглива у вирощуванні.
Плоди коричнево-помаранчеві, за формою подібні до груші, вагою 6-8 кг, із невеликою насіннєвою камерою. Має тонку шкірочку й товстий, щільний, соковитий, червоно-помаранчевий м'якуш із приємним солодким фруктовим смаком.
Цей сорт придатний для виготовлення соків і пюре, для дієтичного та дитячого харчування, використовується в кулінарії. А яка смачна з нього каша!
Плоди лежкі, їх можна зберігати до 4 місяців без втрати корисних якостей. Високі смакові й товарні характеристики забезпечили цьому гарбузу популярність і великий попит серед городників.
-
Форма плоду:грушеподібна
-
Термін дозрівання:середньопізній
-
Кількість насіння в упаковці:10 гр
-
Середня маса плоду, кг:6-8 кг
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Від появи сходів до технічної стиглості 90-120 днів. Коренеплід конічної форми оранжево-червоного кольору, солодкий, довжиною 14-16 см. Масою 100 -230г. Сорт має високий вміст каротину і гарні смакові якості. Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки та зимового зберігання.
Висівають (місяць, глибина) — III, V-XI 2–3 см
Схема висадки (см) — 45×3–5
Збирають (місяць) — IX–X